Musjakt

Som vanligt god lördags frukost, sedan melodikrysset. Sen dammsög jag undervåningen. Det ska bli kalas på måndag, vi blir 20 personer. Är nu färdig med alla fönster, skönt det blir så mysigt när man får lite juleljus i fönsterna. Ja som sagt var så tog vi den första musen för i år ,inte så trevligt men dom måste bort. Jag blundade och bara kasta bort den, det är ju skit att jag ska behöva göra det när vi har katt men så är det.Får träna henne bättre. I morgon kommer Siw och vi ska börja att förbereda inför festen.


Blev ej klippt

Så då blev det ingen ny frisyr i dag, hon var sjuk får gör ett nytt försök på onsdag.har ej skrivit på länge det händer mycket hela tiden.Just nu jagar jag efter en snygg kläning till nyår. men det är inte lät med alla valkar här och där men det måste gå, har skrivit kontrakt på min lägenhet i veckan.så nu blir det att börja packa men först jul och nyår sedan är det dags, ska bli skönt med lite mindre att städa.


En ny dag!

I går onsdag kom Siw Och Gwedelin jag vet att hennes namn är felstavat. Jag hade gort lite god mat,sen tog vi lite vin och satt och prata till kl halv 12. Det är kul när man kan göra så . I dag var kommunen här för boupptäckning för Börje, sen kom Silva med fam, och hjälpte mig med att sätta i hopp resesängen, vi drack kaffe med sockerkaka ,fått receptet av Martina det är en god fyllning iden alla tycker den är mycket god.


En dag med bad

Vaknade tidigt i dag, sen bar det i väg till badet ,Hans tog prov för sitt varan. Sen blev det soppa till midda, har sovit i 2 timmar skönt. Ska spela lite kort snart . Sen får det bli tve kväll.


RSS 2.0